Валери Симеонов: Волен рекетира депутатите от „Атака”
Валери Симеонов: Волен рекетира депутатите от „Атака” / netinfo
Валери Симеонов: Волен рекетира депутатите от „Атака”
23877
Валери Симеонов: Волен рекетира депутатите от „Атака”
  • Валери Симеонов: Волен рекетира депутатите от „Атака”

 

„Лидерът на „Атака” Волен Сидеров държи в ръцете си всички свои депутати със записи на заповед за 150 000 евро на човек „. Това скандално разкритие направи пред Дарик собственикът на телевизия СКАТ Валери Симеонов. По-рано през деня, в Бургас, Волен Сидеров отрече това твърдение, наричайки го „слух от анонимни хора”. Народните представители от „Атака” Стоян Иванов и Калина Крумова също отрекоха категорично да са манипулирани със запис на заповед.

Симеонов заяви, че СКАТ никога не е била партийна телевизия, включително и на „”Атака”, но е правила всичко възможно, за да й помага. Той отрече твърденията на Сидеров, че няколко пъти на общинската организация е пбил предлаган клуб в центъра на града. На обвиненията във „феодализъм”, шефът на СКАТ припомни, че на изборите в Бургаска област „Атака” винаги е печелила отлични резултати, а на последните е повишила три пъти числото на хората, гласували за нея.

„Има такива записи и това е начин народните представители да бъдат държани в подчинение и рекет”, недвусмислено заяви Валери Симеонов за Дарик. Той обясни, че става въпрос за документи, които могат да бъдат предявени във всеки един момент, а 150- те хиляди евро на човек не били дължими към „Атака”, а към фирма. Самият той не е подписвал такава заповед като бивш кандидат-депутат, тъй като „неговият статут в Бургаска област е бил особен”.

Чуйте Валери Симеонов в звуковия файл