Конкурс за коледна картичка в Община Тунджа
Конкурс за коледна картичка в Община Тунджа / netinfo

Конкурс за коледна и новогодишна картичка обявиха Община Тунджа и Общински център за изкуство и извънучилищни дейности „Тунджа" в село Кабиле.

Конкурсът се провежда  в две категории и „коледна и новогодишна картичка" и „поздравление" - текст от автентичния фолклор, или авторски. В първата категория има три възрастови групи. Първа група - от 4 до 7 години, втора - от 8  до 15 години и трета - над 15 години. В категория „поздравления" групите са две - от 7 до 15 години и над 15 години. Кандидатите могат да участват и в двете категории с неограничен брой предложения, специално подготвени за конкурса. Формат на картичките - по избор, а обемът на текста - до 1/4  печатна страница/ до 300 знака/.

Авторите задължително трябва да посочат трите си имена, възраст, адрес, учебно заведение и телефон за контакти. Конкурсните работи не подлежат на връщане. Краен срок за представяне - 7 декември. Важи пощенското клеймо от датата на изпращане на адрес: 8 600, Ямбол, пл. „Освобождение" № 1, Общинска администрация  „Тунджа", стая 54 - за Конкурса за коледна и новогодишна картичка и текст с благопожелания и благослови. Резултатите от конкурса ще бъдат обявени до 23 декември на специална церемония, в дните, посветени на Коледните и Новогодишни празници в Община Тунджа.