Пловдив

Два бързи влака Пловдив-Шумен със съкратен маршрут за месец

15 ноември 2009 08:22 | Автор: Дарик Пловдив

Два бързи влака Пловдив-Шумен със съкратен маршрут за месец
© Снимка: Даниела Ковачева  

Два бързи влака между Пловдив и Шумен ще се движат по съкратен маршрут между гарите Плачковци и Шумен от утре до 12 декември, предупреждават от БДЖ. За пътуващите са осигурени два допълнителни бързи влака между Пловдив и Кръстец. Причината за временната промяна в движението е жп-ремонт между гарите Плачковци и Кръстец.

За клиентите на „Български държавни железници” ЕАД ще бъдат осигурени автобуси, които да превозват пътниците в участъка на извършвания ремонт. Автобусите няма да обслужват спирка Бъзовец и гара Радевци поради отдалеченост на пътната инфраструктура. Информация за разписанието на автобусите е поставена в гарите Плачковци и Кръстец, както и в електронния пътеводител на официалния сайт на „Български държавни жлезници” ЕАД (www.bdz.bg).

С променени разписание и маршрути ще бъдат общо два международни бързи влака между Букурещ и Истанбул, два нощни влака между Русе разпределителна и Димитровград, шест пътнически влака между Стара Загора и Горна Оряховица, както и между Стара Загора и Русе разпределителна, два крайградски пътнически влака между Дряново и Плачковци, както и два крайградски пътнически влака между Горна Оряховица и Плачковци, четири крайградски пътнически влака, които пътуват между Габрово и Царева Ливада, а два пътнически влака между Тулово и Плачковци няма да се движат.

За подробна информация клиентите на “Български държавни железници” ЕАД могат да се обръщат към гишетата “Информация” и билетните каси в съответните железопътни гари.

 Етикети: Влак, разписание, Промяна, жп-ремонт

Напиши коментар

  • Име *:

    Полетата отбелязани със * са задължителни!
  • Коментар *:

  • Код за сигурност *:

    security code

    Въведи код:

Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

Условия за ползване на коментарите »

 

Тя: Къде си, няма ли да се прибираш най-после? Той: Спомняш ли си магазина, в който си хареса онези перлените обички? Тя: Да, мило!! Той:… Виж още