Преглед на печата
Преглед на печата / netinfo

"Оставиха в ареста двама от частния КАТ" е водещата тема за в."Шанс нюз". Бившият шеф на КАТ Бяла Слатина Архангел Маринов и младши полицейския инспектор Мирослав Милчев остават в ареста. Двамата поискаха промяна на мярката им за неотклонение, но съдия Снежана Нумова от Окръжния съд във Враца потвърди ареста.

"Арестуваха 122 тона бира "Леденика" без платен акциз" четем още от вестника. При проверка на мобилна митническа група са открити рецепти за производство на спирт от стара бира. 122 000 литра бира без документи за платен акциз са задържани при проверка на мездренската бирена фабрика.

"Проблемът с парното във Враца е овладян" е друго заглавие от вестника. "Топлофикация" се ангажира да изчисти 2.6 милиона лева от натрупания дълг към "Булгаргаз". Вчера се проведе среща за предприемане на конкретни стъпки в решаване взаимоотношенията между врачанската "Топлофикация" и "Булгаргаз".

 "Срути се тераса, мина без жертви" е водещото заглавие на в."Зов нюз". За късмет тя е започнала да се срутва в нощта срещу сряда и на улицата и тротоара не е имало хора. Вчера служители на БКС къртеха останките от срутена тераса на стара сграда в центъра на Враца. Постройката се намира срещу банка ДСК.

"Само трима мераклии за кмет при кореняците врачани" четем от шеста страница на вестника. Само трима от кандидатите за кмет на Враца се отзоваха на поканата на "Врачанска кореняшка среща" и се срещнаха с членовете на сдружението снощи. Домакините бяха ангажирали заведението в Дома на научните работници, което се напълни до пръсване.

"Румъния посрещна млади еколози от Враца" е друго заглавие от шеста страница. В град Крайова през месец октомври се проведе четвъртата работна среща на партньори от държавите: България, Полша, Испания, Турция, Румъния и гърция.