Гигов: Ще има промени в треньорската част на националния отбор
Гигов: Ще има промени в треньорската част на националния отбор / netinfo
Президентът на Локомотив София Николай Гигов остана спокоен въпреки домакинската загуба от Литекс в мача от 10-ия кръг в А група. Членът на Изпълкома говори и за националния отбор, като сподели, че очаква да има промени, особено в „треньорската му част”.

„Слабата игра през първото полувреме отдавам може би на това, че прегоряхме. Не стояхме и добре на терена, бяхме много лошо подредени. Не мога да кажа, че сме играли слабо през второто полувреме, но пропуснахме да си вкараме положенията”, коментира Гигов.

„Каквото имам да кажа на Окука, ще му го кажа директно на него, не през медиите. Имам доверие в него. Всяка загуба може да повлияе на амбициите ни за участие в Европа. В момента, всички отбори влизат в тежък цикъл. Който се измъкне с най-малко загуби от него, ще се чувства най-добре догодина”, добави той.

„Позицията ми за промените в националния отбор, ще я изкажа пред Изпълкома. Смятам, че специално в националния отбор и треньорската му част, ще има промени”, каза още президентът на Локо Сф.

„Непрекъснато се говори за някакви планове 2015 или 2018 година, това не е ТКЗС, това е футбол. Има утре и след една година. Кой ще те чака до 2015 година. Дали чужденец или българин ще води националния отбор, това е проблем на президента на БФС”, допълни той.

„Искам да благодаря на публиката, която не спря да ни подкрепя от началото до края. Тя ни кара да сме спокойни. Загубата днес не е фатална, но ни боли много”, завърши Николай Гигов.