Младежки конкурс - цифрова фогография, компютърна графика и любителски видеоклип
Младежки конкурс - цифрова фогография, компютърна графика и любителски видеоклип / netinfo

Община „Тунджа", Общинският съвет и регионалният офис на ДАМС обявиха младежки конкурс в три категории: цифрова фогография, компютърна графика и любителски видеоклип Темата е: "Съхраняването на природните ресурси: Нашето предизвикателство. Нашето бъдеще". Конкурсът е по повод Международния ден на младежта - 12 август.

В конкурса имат право на участие млади хора на възраст от 14 до 35 години. Всеки участник може да участва с до 3 авторски материала във всяка от категориите. В материалите е необходимо да бъде интерпретирана темата за опазването на околната среда, ролята и мястото на младите хора в този процес. Участниците трябва да посочат трите си имена, телефон, адрес;

Материалите трябва да бъдат предоставени на магнитен носител в деловодството на община „Тунджа" или по пощата на посочения адрес. Материали за участие в конкурса ще бъдат приемани и по електронната поща. Конкурсните работи не подлежат на връщане.

Крайния срок за представяне е 10 август на адрес: 8600, Ямбол, пл. "Освобождение" № 1, Общинска администрация  "Тунджа", стая 54 - за конкурса или на e-mail: oms_tundja@abv.bg

Резултатите от конкурса ще бъдат обявени на 12 август 2009 година.

С проявата организаторите си поставят за цел да провокират креативността и гражданското мислене на младите хора по посока на превенция на замърсяването на околната среда, на представяне на екологичните проблеми по оригинален начин, на откриване и споделяне на нови възможности за преодоляването им.