Берое представи новите си екипи, откриват фен-магазин през август
Берое представи новите си екипи, откриват фен-магазин през август / netinfo

Екипите на ПФК Берое за новия футболен сезон в А група бяха представиха днес от трима от футболисти на отбора.Домакинските си мачове Берое ще играе със зелено-бяла фланелка, като двата цвята са разположени във вертикално райе, бели гащета и бели чорапи.

При гостуванията си старозагорският тим ще използва изцяло черен спортен екип.Екипите са дело на старозагорската фирма „Gupa".Трима футболисти на Берое представиха новите екипи-бранителите Иво Иванов и Атанас Атанасов и вратарят Пламен Петров.Имената играчите са изписани с кирилица на гърба на фланелката.

Междувременно стана ясно,че на 10-ти август в Стара Загора ще се открие първия по рода си фен магазин на ПФК Берое.Той се ще намира на кръстовището на улиците Свети княз Борис и Сава Силов-иначе казано срещу централния вход на Професионалната гимназия по облекло и хранене"Райна Княгиня.

В магазина всеки почитател на зеления клуб ще може да вземе фланелка на любимия си тим, като това ще му струва 35 лв.Ако искате да напишете своето върху гърба на закупената фланелка ще трябва да приготвите още 10 лв.

Ако, пък искате да допълните екипа със спортни гащета ще ви бъдат необходими още 15 лв.

В магазина ще се продават много и разнообразни артикули свързани с името и марката ПФК Берое-като например шапки, шалове знамена,значки, анцузи, екипи за свободното време и много други интересни неща.