Майкъл Джексън имал тайна приятелка
Майкъл Джексън имал тайна приятелка / снимка: БГНЕС

Майкъл Джексън имал дългогодишна тайна приятелка, която криел от света, разкри бодигардът на звездата. Бившият ръководител на охраната на Джако Мат Фидес заявява, че само близки роднини на поп звездата знаели за връзката му, продължила до смъртта на певеца. Фидис, който се запознал с Краля на попа преди десет години и станал един от най-доверените му служители, отказва да назове мистериозната дама.

Джексън се ожени за Лиза Мари Пресли през 1994 г. и бракът им продължи две години, след което той взе за жена медицинската сестра Деби Роу през 1996 г., припомня БГНЕС. След развода им през 1999 г. Джексън пазеше в строга тайна любовния си живот.

"Няма да кажа коя е тя, но смятам, че семейството знаеше, че има някой специален човек в живота му, който той обожава и с когото преживява възходите и паденията си. Не зная колко време те са били двойка. Зная, че тя беше с него известно време в различни роли, но... тя трябва да реши дали иска това да излезе наяве или семейството ще пожелае да говори по тази изключително лична информация", заявява специалистът по бойни изкуства пред Скай Нюз. Той е категоричен, че лекарите са виновни за смъртта на Джексън. "Доколкото зная, животът на Майкъл беше в техни ръце. Те знаят какво са направили и имаше хора, които можеха да помогнат, можеха да се намесят, но не го направиха по финансови причини", споделя бодигардът.