“За чиста и свята република” призовават от коалиция За Родината
“За чиста и свята република” призовават от коалиция За Родината / netinfo

Възвание "За чиста и свята република" беше разпространено в редакциите на най-влиятелните медии в страната от представителите на коалиция "За Родината". По този нестандартен начин от патриотичната коалиция слагат старт на предизборната си кампания.

Те ще залагат на позитивната провокация, нестандартни идеи и най-вече на контакта очи в очи. Силна карта на патриотите са и генералските кандидатури в листите, които са гарант за почтеност, некорумпираност и твърда линия на управление, се казва още в прессъобщението. "Нашите кандидати ще предствляват волята на народа", заканват се от "За Родината". От утре коалицията с бюлетина номер 20 ще постави на централните места в градовете в страната по един черен и един бял стълб.

На двата стълба гражданите ще могат да поставят лошите практики и непочтените хора в държавата и съответно добрите дела и почтените. "Така ще можем да сме истинските изразители на народната воля. Българите ще определят срещу какво и за какво да работим", коментират патриотите.