Берое предложи нов договор на Илиан Илиев
Берое предложи нов договор на Илиан Илиев / netinfo
На общото заседание на УС и НС на ПФК Берое бе дадена положителна оценка за работата на старши-треньора на Берое Илиан Илиев и неговия екип Ивко Ганчев и Стойчо Драгов за сезон 2008/2009, като бе акцентирано, че основните цели и усилия насочени към завръщане в "А"ПФГ са практически изпълнени. Шефовете на старозагорския клуб предложиха на старши треньорът Илиев да подпише нов договор.

Наставникът на старозагорци трябва да даде окончателен отговор на предложението във вторник до 16 часа на ръководството на клуба. На тази дата ще има ново заседание на НС и УС.

Бяха обсъдени също въпроси, касаещи лицензирането на стадион "Берое" за състезателната 2009/2010 година, като изпълнителния директор Гено Петров изнесе данни за направеното до момента, а във вторник ръководството на Берое ще има среща с представители на Община Стара Загора за окончателно решаване на някой належащи въпроси по спортната база на стадион Берое.

Стана ясно също, че Берое е изпълнил всички условия за получаването на лиценз като футболен клуб и след края на сезона на заседание на Лицензионната комисия към БФС ще получи официалния документ даващ право на участие в "А" група догодина.