БСП започна „Презареждане
БСП започна „Презареждане / снимкa: БГНЕС

Националното турне на младите в БСП „България - Презареждане" ще бъде в Сандански. Събитието ще е на площад „Македония" и в клуб Down Town от 20 часа. Тирът на „Презареждане" представлява сцена на колела, която се сглобява и разглобява за 2 часа. Около 10 000 километра ще измине тирът в рамките на 40-те точки на турнето, в което ще участват „Дийп Зон Проджект", диджей Балтазар и други.

Русе е третата спирка в предизборната обиколка на евролистата на ДПС под мотото "Гласувай доверие, намери подкрепа и сигурност". Челната шестица на кандидат-европейската листа на ДПС ще бъде в Русе, където през деня кандидат европейските депутати ще имат програма, свързана с предизборни срещи и посещения, а вечерта от 18 часа в "Пленарна зала" на Общински съвет в Русе ще се представят пред повече от 550 членове и активисти на ДПС в крайдунавския град.

Лично лидерът на партията Ахмед Доган ще отправи своите послания към членовете и симпатизантите на ДПС и ще представи кандидат-депутатите Филиз Хюсменова, проф. Владко Панайотов, Метин Казак, Корман Исмаилов, Искра Михайлова и Неджми Али. В предизборната обиколка в Русе ще се присъединят още вицепремиерът и заместник-председател на ДПС Емел Етем и представителите на партията в законодателната и изпълнителната власт, свързани с региона. В събитието ще участват струнният квартет "Интро" и певицата Есил Дюран.