Строител грабна 100 000 лв. от Еврошанс
Строител грабна 100 000 лв. от Еврошанс / netinfo

Строител от Кърджали позна рекордния коефициент 500 000 и срещу залог от 0.20 лв., за 12 поредни тегления, спечели 100 000 лв. от играта Еврошанс.

Мъжът играе редовно и разказва как още първият път, когато пуснал фиш с шест числа, познал всички до едно. Късметлията е опитал различни начини на залагане. Пробвал е да пуска числата си само за едно теглене с по-голям залог, но с времето се убедил за себе си, че най-печелившият вариант е да играе за повече тегления.

В деня, когато спечелил 100-те хил. лв. той бил доста отчаян, защото „в момента работа за нас строителите все няма", споделя той.  Решил да опита късмета си с последните пари, с които разполагал и заложил на 11 числа. Пуснал талона си за 12 тегления и се прибрал вкъщи. Два часа по-късно проверил числата си по „Шанс ТВ" и не могъл да повярва на късмета си: „Няколко пъти броих и проверявах и накрая реших да се върна в пункта".

Той се върнал и проверил талона. Всички в пункта останали стъписани и настъпила голяма еуфория. Дни след печалбата на строителния работник няма човек в Кърджали, който да не знае за късмета на съгражданина си.

Букмейкърите в пункта от търговски комплекс „Зорница" разказват как още на следващия ден започнали да идват хора, които до момента не били играли и питали за числата на късметлията. Ето и какво сподели късметлията:

Това ли е първата ви печалба от Еврошанс?

Не, още с първия си пуснат фиш спечелих - тогава познах шест от шест числа и спечелих 320 лв., иначе редовно печеля суми по 50-60 лв., а преди около два месеца познах девет от 10 числа и спечелих 2000 лв.

Как реагираха семейството и познатите ви, след като разбраха за спечелената сума от 100 000 лв.?

Всички се радват заедно с мен, но общо взето мина доста време преди да успея да ги убедя, че не се шегувам с тях. Най-трудно ми повярва съпругата ми, дори след като видя парите в банковата сметка пак не й се вярваше.

Разкажете нещо за себе си.

Аз съм строител, работя на различни обекти из цяла България. Семеен съм и имам син на 8 години. Работил съм и в чужбина - във Франция и Германия. Там също съм играл подобни на Еврошанс игри, но печалбите ми са били до 200 евро.

За какво ще похарчите печалбата си, имате ли планове?

Мечтая за собствено жилище, искам да подсигуря семейството си и да живеем по-спокойно, без да плащаме наем.

Какво бихте казали на всички, които си мечтаят за късмет като вашия?

И аз не мога да разбера как така точно спечелих... Ще кажа само, че Господ е голям, толкова голям, че не можем да го проумеем. Той забавя, но не забравя, ако вярваме късметът ще ни споходи.