Доц.Б.Великов награди победители в мотокрос
Доц.Б.Великов награди победители в мотокрос / netinfo

Професионалният национален състезател Николай Йовчев от Айтос се класира първи в клас 125 кубически сантиметра на мотокроса край с.Мездрея, берковско. При 250 кубиковите първото място взе Бончо Аврамов, а Николай остана втори. Състезанието се проведе за пети пореден път, като участие взеха рекорден брой състезатели – над 80.

 

Новост бе разиграването на томбола с входните билети. Благодарение на нея 20-годишната Весела Илиева от Монтана си тръгна с “Мерцедес”, а Стефан Ралчев от Стара Загора - със скутер. Звездата на мотокроса бе победителят от "Сървайвър 2008" Николай Мартинов, който е участвал и като състезател в първите издания на състезанието в Мездрея, а сега е спонсор.

 

И тази година, мотокроса е подкрепен финансово от народния представител от Българска нова демокрация на Монтана доц. Борислав Великов. Той даде и лични награди за най-атрактивен участинк – на  Н.Йовчев, на Захари Георгиев от с.Мездрея и на най-малкия участник – 8 годишният Ангел Петров, заел третото място в категория “Деца” с мотори 65 кубически сантиметра.

Доц.Б.Великов награди победители в мотокрос
netinfo

Съдействие оказаха и общинитие Берковица, Вършец, Монтана и Чипровци, както и частни фирми.