Нашенка се забъркала с Брад Пит
Нашенка се забъркала с Брад Пит / снимкa: БГНЕС
Нашенка се забъркала с Брад Пит
18297
Нашенка се забъркала с Брад Пит
  • Нашенка се забъркала с Брад Пит

26-годишната Вирджиния Тодорова от град Асеновград е в близки сексуални отношения със супер звездата Брад Пит. Това съобщи лично тя в специално интервю за Дарик. Тодорова се запознала с Пит по време на кастинг за млади таланти и статисти в Холивуд. Двамата използвали времето докато съпругата на Пит Анджелина Джоли снимала новия филм с нейно участие “Солт” (SALT). Българката твърди още, че между тях съществува истинска любов, но Брад Пит е прекалено загрижен за децата си и смята да се отдаде на семейството си. Ето какво още каза Вирджиния Тодорова:

 

Как ще обясните информацията, че имате връзка с Брад Пити – отскоро, но доста задълбочена?

 

Има такова нещо, но засега предпочитам да не давам подробности.

 

Как се запознахте със световно известната звезда Брад Пит?

 

Аз съм промоутър на млади актьори и така се свързвам с известни личности, говоря с тях, за да може хората, които представлявам да участват в техни филми дори като статисти. Проведохме едно интервю с него, говорихме дори с г-жа Пит. На една вечеря с него се заговорихме за личния му живот.

 

Имали ли сте контакт с него, не само словесен?

 

Да, имала съм. Естествено това не е нещо, с което се гордея, но е имало. Нормално е да се опитваме да го скрием при положение, че господинът е женен и има деца. Имало е няколко моментни залитания встрани, но той никога не ми е обещавал, че ще я напусне.

 

Кога се виждахте с него?

 

Когато можехме, когато Джоли снимаше, и когато на него му се налагаше да снима филм и беше далече от Анджелина аз повечето случаи бях с него и явно съм му давала нещо повече.

 

Честит 1 април!