Достъпът до ефира на Дарик и ТВ Евроком само с парола: „Кажи, че ме обичаш!”
Достъпът до ефира на Дарик и ТВ Евроком само с парола: „Кажи, че ме обичаш!” / netinfo
Кампания “Кажи, че ме обичаш!” стартира едновременно в ефира на Дарик радио Пловдив и ТВ Евроком България в седмицата преди 14 февруари. Партньори в кампанията са вестник "24 часа местен" и Програмата Пловдив инфо, комплекс “Ескалибур” и магазини за цветя “Тилия”.

Инициативата е естествено продължение на празничните дни по повод 16-тата годишнина на Българското Национално Дарик радио. Мотото на 16-ия рожден ден на ДАРИК е „Моята първа любов“.

Темата ще заеме голяма част от пловдивския ефир на Дарик. От 9-ти до 14-ти февруари в сутрешния блок “Дарик кафе”, водещи ще бъдат двойки от различни медии в града, които ще защитават своята теза за любовта. На живо в ефир ще могат да се включват и всички, които са влюбени или просто искат да „вземат думата”. Журналистите ще закриват всички репортажи и преки включвания от мястото на събитието със слогана на кампанията. „Кажи, че ме обичаш!” ще трябва да казват в ефир и всички гости и събеседници в студиото на Дарик, без значение каква е темата на предаването или интервюто.

В следобедния блок на Дарик радио от студиото в Пловдив ще се излъчва специална рубрика „Кажи, че ме обичаш!'', в която слушателите ще чуват различни интересни истории и интервюта, свързани с основната цел на кампанията - да бъдем по-добри и да се обичаме! Същите „Приказки за любовта” зрителите на телевизия „Евроком България” ще могат да гледат в седмицата на влюбените всяка делнична сутрин от 10.00 до 11.00 часа в предаването „Каталог с Лили Бързева“. Патрон на кампанията „Кажи, че ме обичаш!" са семейство Вили и Георги Гергови.

Над 600 таксита и автобуси на градския транспорт в града ще бъдат облепени с флаери на кампанията. Видеоклип ще се излъчва в най-натоварените междуградски линии на “Хеброс бус”.

Кампанията ще бъде закрита с грандиозен купон в клуб Ремикс на 13 февруари. Покани-валентинки ще бъдат раздавани по Главната в Пловдив през целия ден. Партито стартира в 22.00 часа, като екипите на Дарик и Евроком ще правят реалити репортажи в разгара на шоуто. Има само едно условие за присъстващите – на входа всеки трябва мине през KISS control.

За всички присъстващи ще има много изненади, а за най-влюбените – мечтани награди.

ВОДЕЩИ на ПРОГРАМАТА ''ДАРИК КАФЕ'' в седмицата на влюбените:

9 февруари, ПОНЕДЕЛНИК – Мария Троева Дарик радио и Любо Баков в. „Марица”;

10 февруари, ВТОРНИК – Митко Лишев Дарик радио и Мария Павлова РТВЦ Пловдив;

11 февруари, СРЯДА – Даниела Ковачева Дарик радио и Румен Бахов РТВЦ Пловдив;

12 февруари, ЧЕТВЪРТЪК – Николай Райшинов Дарик радио и Лили Бързева ТВ "Евроком България";

13 февруари, ПЕТЪК – Янко Атанасов Дарик радио и Божана Апостолова.