Плевен

НОИ Плевен се премества

15 януари 2009 08:28 | Автор: Яна Дамянова

НОИ Плевен се премества

Регионално управление “Социално осигуряване”/РУСО/ Плевен ще се премества в нова сграда през пролетта, това съобщи за Дарик Галина Станимирова, шеф на плевенската дирекция на НОИ.

Социалната служба ще напусне сградата на „Агропласмент и търговия" /ОАПС/, където е под наем и ще се помещава в „Мания тауър”. Там от плевенския клон на НОИ са закупили четири етажа. Действащият ни все още договор с „Агропласмент и търговия” изтича в края на март, с възможност за удължаване при непредвидени екстремни ситуации не повече от месец, каза още Галина Станимирова.

От 8 до 10 етаж в новата сграда ще работят специалистите, има и цял етаж за архива. Но тъй като повече от посетителите в социалната институция са предимно възрастни хора, инвалиди, те няма да бъдат разкарвани по етажите. На сутеренния етаж в сградата ще бъде организирана приемна с асансьор и удобен подстъп за трудноподвижни хора, уточни шефката на РУСО.

Подробности чуйте в прикачения файл от Галина  Станимирова......Етикети: НОИ, РУСО, премества, сграда

Напиши коментар

  • Име *:

    Полетата отбелязани със * са задължителни!
  • Коментар *:

  • Код за сигурност *:

    security code

    Въведи код:

Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

Условия за ползване на коментарите »

 

Приказват си трима дядовци: - Аз като умра, искам да ме погребат. - казал първия. - Аз пък да ме кремират. - продължил втория, а… Виж още