Томов: Няма апокалипсис!, Михайлов: Няма писмо!
Томов: Няма апокалипсис!, Михайлов: Няма писмо! / netinfo
Шефът на ЦСКА Александър Томов обеща да разкрие цялата истина около достигналия грандиозни размери, скандал, свързан с евентуалното неучастие на шампионите в предстоящото издание на Шампионската лига в утрешното издание на Спортно шоу „Гонг” от 17 часа.

„Няма никакви апокалипсиси около ЦСКА! Да, имаме два нерешени проблеми, за да ни бъде даден лиценз, но ще ги оправим. Лиценза обаче се дава от българска страна, а не от УЕФА” – заяви Томов за Гонг.

В същото време на излизане от централата шефът на БФС Борислав Михайлов заяви, че не е пристигало никакво писмо от УЕФА, а лицензионната комисия, която е на пряко подчинение към европейската централа ще обясни всичко на специална пресконференция утре.

Александър Томов е внесъл днес в БФС обжалване от страна на „армейците” към част от забележките отправени от Лицензионната комисия. Чака се отговор от Апелационната лицензионна комисия.

Ситуацията пред родния шампион е действително тежка, тъй като той трябва в изключително кратки срокове да предостави нужните банкови гаранции, че ще може да си покрие бюджета за следващия сезон.

Според някой електронни медии УЕФА отказа лиценз на ЦСКА за участие в Шампионската лига. Проблемът за хората от Нион е, че се крият дълговете на клуба. В одита за миналата година "армейският" клуб е изкаран на печалба, а това означава, че е извършена фалшива ревизия.

Според някой източници, след като е разбрал новината президентът на ЦСКА Александър Томов е потърсил светкавично среща с президента на БФС Борислав Михайлов.