Преглед на печата - 18 февруари
Преглед на печата - 18 февруари / netinfo
Момичета показват секс в клас, днес е челното заглавие на „Новинар юг”. На сайта vbox7.com могат да се видят сцени на бой и момичета, които „се натискат” върху чин в класната стая. Заснети са от съученици с мобилни телефони в хасковски училища, информира публикация на втора страница.

Фалити на битака заради местенето, прогнозира водещата дописка. 140 търговци искат от шефовете на Димитровградския пазар час по-скоро да се изясни съдбата им. Вчера сутринта собственици на премесетените от площада пред спортната зала маси са се срещнали със заместник-управителя на тържището Радослав Николов.

Шивашка фирма с 22 акта заради осигуровки-друг акцент от днешното издание на „Новинар юг”. 20 предприятия в Хасково са отнесли 135 санкции за неспазване на данъчното законодателство.

И още от заглавията в понеделник: Монтират мощни климатици в гробницата до Александрово. Фуат Гювен дари църква с 50 бона. Роко пред Темида за пране на пари.

Рухна мазилката на „Марса”, челно съобщава „Хасковска Марица”. 3 милиона евро искат за сградата собствениците от „Теда Маркет”, купувачи няма. Знаковата за Хасково сграда се руши отвън и отвътре.

Изследват кръвна захар само спешно, е озаглавена водещата публикация. Тест-лентите струват по 1,10 лева, а средно на седмица за изследвания минават около 130 души. Все още първата част от годишната субсидия не е преведена, обясняват от Клуба на диабетиците.

Зърнената криза в България е мит, цитира „Хасковска Марица” земеделския министър Нихат Кабил, който участва в зарязването на лозята край село Мезек. Ще подпомагаме само животновъди, регистрирани през 2007, съобщи в свиленградско министърът.

И другите акценти днес във вестника: 28 школа тестват кандидат-гимназисти. Правят публично обсъждане на бюджета в Свиленград. Представят бакалавърска програма за специалности по химия в Димитровград.