Благоевград

РУГ - Благоевград приключва годината с 16 000 000 приходи

14 декември 2007 13:44 | Автор: | Любомира Евтимова

РУГ - Благоевград приключва годината с 16 000 000 приходи
С 16 620 232 лева приходи приключи отчета си за годината Районното управление на горите в Благоевград. Това съобщи пред Дарик началникът на РУГ – Благоевград Георги Калабаков.

Като изключително трудна година определи 2007 година началникът на управлението, като основна причина за това посочи реформата в структурата на национално ниво.

„Новата горска структура, която се сформира в този момент ще цели да повиши интереса в горските служители за подобряване на работата и търсене нови начини за влизане на средства в бъдещите горски структури, не само дърводобива, а и във всички съпътстващи го функции като странична дейност, ловен туризъм, паша и други”, каза още на отчетната среща Георги Калабаков. „При разчет на РУГ за 2007-ма година са заложени 11 057 391 лева, от който са постигнати до 30. ноември 10 980 289 лева или 99, 3 % от заложената програма, като до края на годината се очаква да достигнат 100-те процента”, каза още Калабаков.

След протестите на горските през годината, те успяха да извоюват увеличение на заплатите си с 10 % от 1 септември, както и по-добро работно облекло.

Освен това за следващата година те вече ще имат и нови костюми за противопожарна дейност, за които са отпуснати средства. 139 лева е цената на всеки специален костюм, който издържа температура от 250 градуса. По 15 такива костюма ще получат управленията в областта.Етикети: Благоевград, приключва, годината, приходи

Напиши коментар

  • Име *:

    Полетата отбелязани със * са задължителни!
  • Коментар *:

  • Код за сигурност *:

    security code

    Въведи код:

Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

Условия за ползване на коментарите »

 

Годзила (2014)

Най-култовото чудовище в историята се преражда в епичното екшън-приключение „Годзила”, продукция на ...

Жена пътува за пръв път със самолет и си намира удобно място до прозореца. Едва се настанява, когато се появява някакъв мъж и заявява, че… Виж още