Руските космонавти чували предупреждения от Бог
Руските космонавти чували предупреждения от Бог / netinfo

Руските космонавти са чували предупрежденията на Бог, твърди професор Кирил Бутусов от отдела по радиоастрономия в Главната астрономическа обсерватория в Пулково, преподавател в катедрата по физика в Академията по гражданска авиация.

Това потвърждава и космонавтът Георгий Гречко, който е убеден, че „във Вселената съществува друг разум, при това по-развит от нашия”. „Мисля, че Някой ни е дал тласък за развитието ни, помогнал ни е изкуствено да изпреварим шимпанзето по интелект. И по отношение на нас, той естествено е бил Бог, действително ни е създал по свой образ и подобие”, каза Гречко за „Комсомолская правда”. „Понякога на орбита възниква „ефектът от нечие присъствие”, твърди професор Бутусов.

„В един момент космонавтът изведнъж усеща, че някой невидим го гледа в гърба с много тежък поглед. А след това невидимото същество дава да се знае за него – раздава се шепот, пише БГНЕС. „Текстът” звучи някъде в дълбините на съзнанието например така: „Ти много рано и неправилно си дошъл тук. Вярвай ми, защото аз съм твоят праотец. Сине, вие не бива да сте тук, връщай се на Земята, не нарушавай законите на Създателя”. Често за достоверност Гласът разказва малка, известна само на семейството на космонавта история, свързана с този праотец”.

Освен това някои космонавти са посещавани от странни видения и усещания, неочаквано „превключващи” неговото съзнание. За първи път за този феномен съобщи в Международния институт по космическа антропоекология през 1995 г. космонавтът-изпитател Сергей Кричевски. Колега разказал на Кричевски за „пребиваването” си в образа на ... динозавър. При това той почувствал как върви по някаква планета, преодолявайки дерета и пропасти.

Космонавтът описал „своите” лапи, люспи, ципите между пръстите, огромните си нокти. С кожата на гърба си той чувствал как се издигат роговите образувания по гръбнака. Имало е случаи човек да се е превръщал в друга личност и дори е бил от чужда планета, твърди Бутусов.