Група „Мери Бойс Бенд“ празнува 22-ия си рожден ден в Разград
Група „Мери Бойс Бенд“ празнува 22-ия си рожден ден в Разград / Радка Минчева

В Разград с участие в програмата на официалната вечеря на кмета на Разград послучай деня на града група „Мери Бойс Бенд“ отбеляза своя 22-ри рожден ден. Оказа се, че създаването на поп-рок бандата съвпада с Деня на Разград 28 януари.

В програмата от последното събитие, посветено на празника на града, участваха предимно местни изпълнители: Александра Златева и Даяна Гиргинова от Музикална школа „Илия Бърнев“, Пламена Петрова, Андреа Начева и Никола Николов от Центъра за работа с деца, Детелина Тодорова и Деян Денчев.

След тях на импровизираната сцена в залата на ОП“Ученическо столово хранене и почивно дело“ излязоха гостите от „Мери Бойс Бенд“, чиято солистка обяви, че този ден и и рожден за групата. Поп-рок групата изпълни както свои хитове като „Непознати улици“, така и световни известни рок хитове, които извадиха на дансинга румънската делегация от града-побратим на Разград Кълъраш, представителите на северната ни съседка бяха танцовия хит на вечерта, бързо усвоиха и няколко български хора.
Още снимки вижте тук.

Група Мери Бойс Бенд празнува 22ия си рожден ден в Разград
netinfo