Депутат от Хасково не декларирал задължение
Депутат от Хасково не декларирал задължение / netinfo

Депутатът от разпуснатото вече 43-Народно събрание, Станислав Иванов попадна в списъка на Сметната палата, който не е декларирал солидарно задължение по споразумение към договор за финансов лизинг на юридическо лице в размер на 333 547 лв., обезпечено с договорна ипотека върху офис с площ 50,93 кв. м. в Хасково, собственост на фирма.

Справката показва, че и зам.-кметът на областния град Велин Балкански фигурира в списъка. Той не е декларирал притежавани 1/2 ид.ч. от застроен и незастроен поземлен имот с площ – 808 кв.м., ведно с втори жилищен етаж с площ от 111,60 кв.м. и 1/2 ид.ч. от селскостопанска сграда с площ от 58 кв.м. в с. Глогино, община Баните.

Общо 10 души фигурират в списъка на Сметната палата от Хасковска област.

В списъка са още зам.-кметовете на Димитровград Светослав Стойков, Яшо Минков, зам.-кметът на Тополовград Наско Стоянов, зам.-кметът на Стамболово Шериф Шериф, председателят на общинския съвет в Стамболово Маджид Мандаджъ и този в Маджарово Ерджан Юсуф.

 

Сред неизрядните са и две съдийки - Гергана Стоянова – Денчева от Районен съд Димитровград и Ива Гогова от Районен съд Харманли.