Търсят се най-социално отговорните бизнес проекти
Търсят се най-социално отговорните бизнес проекти / netinfo

Българският форум на бизнес лидерите удължи срока за номинации в Годишните награди за отговорен бизнес до 13 февруари. Остават три седмици, в които компаниите могат да подават своите номинации за най-утвърдения и авторитетен конкурс за корпоративна социална отговорност у нас.

Кандидатстването е безплатно и изцяло онлайн на уебсайта на БФБЛ. Бизнес конкурсът е национален и отворен за всяка фирма независимо от размер, сфера на дейност и членство във Форума.

„Каним отговорните компании от всички сектори, които инвестират ресурси в проекти с добавена стойност за обществото и така трайно променят средата, в която живеем, да участват в състезанието. Конкурсът им дава възможност да представят своите добри практики и сериозни ангажименти към образованието, здравеопазването, служителите, околната среда и други социални сфери. Нека заедно докажем, че отговорното бизнес поведение е път към успеха и в България", каза Ираван Хира, председател на БФБЛ.

Годишните награди за отговорен бизнес на БФБЛ за 14-а поредна година ще отличат усилията и постиженията на частния сектор в следните шест категории: Инвеститор в обществото; Инвеститор в знанието; Инвеститор в околната среда; Инвеститор в човешкия капитал; Маркетинг, свързан с кауза; Най-добра социална политика на малко и средно предприятие.

Всички номинирани проекти се състезават и за специалната награда Еngage за принос на
служителите към определена кауза или инициатива на компанията.

Проектите се оценяват от уважавано жури от професионалисти от различни области, а победителите ще бъдат обявени на гала церемония на 14 март 2017 г.

КАК ДА КАНДИДАТСТВАТЕ

За да кандидатствате, трябва да попълните номинационния формуляр на български и
на английски език, който ще намерите на www.bblf.bg.