Нов пенсионерски клуб в Тамарино
Нов пенсионерски клуб в Тамарино / община Стралджа

Откриха нов пенсионерски клуб в село Тамарино. Кметът на общината Атанас Киров изрази очакването си, че това ще се превърне в често посещавано място от жителите на селото, където ще си дават среща и млади, и стари, ще осмислят свободното време, ще разговарят и ще се забавляват.

Недялка Владева, кмет на селото изрази всеобщата признателност за неуморната работа и високия професионализъм. „Вие имате свой принос за нашата надежда в бъдещето, за вярата ни в доброто", каза тя като не пропусна да добави сърдечна благодарност към общината и лично към кмета за съдействието и подкрепата при ремонтирането и обзавеждането на новия пенсионерски клуб.

Нов пенсионерски клуб в Тамарино
netinfo

Фолклорната група „Сребърни коси" изпълни народни песни и представи обичая по къпане на бабата, даряването й, благословията за повече здрави и красиви деца.

Празникът приключи с народна веселба и обещанието, че много скоро тамаринци ще се съберат в клуба за нови съвместни прояви. Жителите на селото разговаряха с кмета за днешния и утрешен ден на Тамарино, споделиха предложения, нови мечти. И останаха доволни от разбирането и обещанието в Тамарино да се случват още добри неща.