Криминални
Криминални / DarikNews.bg, архив

Дамски ботуши са били откраднати на 20 януари от магазин по бул. „25-ти Септември” в град Добрич. Установено е, че извършителят на деянието е 73-годишна жена от град Добрич, съобщават от полицията.

От магазин за хранителни стоки в Каварна са откраднати захарни изделия. Извършителят на кражбата е И.Г. (24 г.) от град Каварна. Работата по случая продължава.

На 20 януари, около 16:30 часа е получено съобщение за извършена кражба на 0,5 куб.метра дърва за огрев от двора на кметството в с. Оброчище. Извършител е криминално проявеният А.А. (28 г.) от с. Оброчище. Работата по случая продължава по описа на РУ МВР Балчик.

Засечена е незаконна сеч на около 3,5 куб.метра дърва за огрев в местността „Шахтата” в землището на град Тервел. След полицейско издирване са установени извършителите на деянието – това са криминално проявените Х.С. (53 г.), М.М. (27 г.), С.Ю. (34 г.) и М.М. (16 г.), и четиримата от град Тервел. Работата по случая продължава по описа на РУ МВР Тервел.

На 20 януари, около 11:30 часа по ул. „Приморска” в град Балчик е спрян за проверка лек автомобил „Мазда” с варненска регистрация, управляван от О.Ф. (40 г.) от град Дулово. В хода на проверката в автомобила са установени 2 кг. тютюн без акцизен бандерол. Работата по случая продължава по описа на РУ МВР Балчик.