Народният представител Пламен Нунев проведе приемна за граждани днес
Народният представител Пламен Нунев проведе приемна за граждани днес / netinfo

Народният представител от ГЕРБ в 19-и МИР – Русе Пламен Нунев проведе днес приемна за граждани. Той се запозна с поставени проблеми от близо 10 жители на Русе и региона от 10 до 12 часа в централния офис на партията, находящ се в търговски комплекс „Родина“ на ул „Чипровци” № 2.

Голяма част от тях потърсиха съдействие от депутата за разрешаване на техни социални и битови проблеми.

Той се ангажира с помощ при решаването на поставени въпроси от гражданин във връзка с настъпили трайни физически увреждания, водещи до нетрудоспособност и пр. Русенец получи информация относно решаване на въпрос при недостигащ стаж на пенсия.

Народният представител Пламен Нунев бе ангажиран и с проблеми на кметовете на общините. Той се запозна с напредъка в работата им по редица проекти с европейско финансиране. На вниманието му бе поставен е въпрос, засягащ комуналните дейности в Русе и очакваните законодателни решения в тази област.

Приемните на народните представители Пламен Нунев, Светлана Ангелова и Свилен Иванов се провеждат всеки понеделник, като срещите с граждани се случват дори те да не са обявени официално. Записванията стават на място в търговски комплекс "Родина", ет. 2, както и на тел. 082/82 52 64.