Младежите от БСП в Гоце Делчев номинираха 11 за народни представители
Младежите от БСП в Гоце Делчев номинираха 11 за народни представители / Снимка: Маргарита Петкова

Младите социалисти от град Гоце Делчев излъчиха 11 номинации за народни представители на отчетно-номинационно събрание на Младежко обединение в БСП-Гоце Делчев.

Събранието започна с отчет за дейността им за предходната 2016-та година, който представи председателят на Младежко обединение в БСП-Гоце Делчев Димитър Бояджиев.

Той отчете 13 успешни инициативи на младите социалисти за предходната година, както и приноса им за поредната красноречива победа на БСП в Гоце Делчев, този път на президентските избори.
На събранието бе представена и управленската платформа на социалистите, която е ориентирана изцяло към хората и подобряването на качеството на живот в страната.Последва прием на няколко нови млади членове и номинации за народни представители, като младежите препълнили клуба излъчиха 11 кандидат парламентаристи.

Сред номинираните са лидерът на партията Корнелия Нинова, местния лидер и заместник кмет на Гоце Делчев - Валери Сарандев, роденият в Гоце Делчев депутат Кирил Добрев, евродепутатът Момчил Неков, заместник кметът на Гоце Делчев - Богдан Боцев, Красимир Янков, Димитър Бояджиев, Иван Геров, Костадин Харисков, Илия Александров и Иван Ченчев.

На 1 февруари предстои общинска конференция на БСП-Гоце Делчев, която ще обобщи номинациите на всичките 36 организации на БСП в общината и ще излъчи местните кандидат народни представители, които ще попълнят областната листа на социалистите.Официални гости на събранието бяха младежките председатели на БСП в Гърмен - Иван Мицов и на Сатовча - Любомир Кумбаров, както и бившата председателка на МО в БСП-Гоце Делчев Мария Запрева и Петър Янев, който е почетен член на обединението.