Чудото на детоксикацията е тема на клуб Здраве
Чудото на детоксикацията е тема на клуб Здраве / netinfo

Поредното събитие в клуб „Здраве” в библиотеката е на тема : „Чудото на детоксикацията” с гост-лектор Елена Терзиева – нутриционист. То ще се състои в четвъртък-19 януари, от 17.30 ч.

Какво налага детоксикацията на тялото ни? Как да прочистим тялото си от токсини, разрушаващи здравето, и да поставим начало на процеса на пълна клетъчна регенерация, която ще доведе до пълно оздравяване? Защо и кога е необходимо да се извършва и какво може да се очаква по време на прочистването? На тези и други въпроси ще отговори нутриционистът Елена Терзиева по време на срещата на Клуб „Здраве“.

 

Елена Терзиева е завършила социология в Софийски университет „Св. Климент Охридски“, но през целия си живот е водена от стремежа да помага на хората и да се грижи за тяхното здраве. Затова тя предприема нелеката мисия да популяризира здравословни и био храни и продукти, както и холистичния подход към здравето. През 2014 г. посещава курса на проф. д-р Олга Бутакова, откъдето получава сертификат като специалист по правилно хранене (нутриционист). Днес тя провежда много лекции и беседи, в които споделя придобитите от нея знания и най-вече личния си опит в здравословното хранене и лечение.