Певицата и актриса Селена Гомес, едно от „добрите момичета" в шоубизнеса, се поддаде на изкушението и така нейна доста разголена снимка се озова в Instagram.

Ако сте пропуснали, през април миналата година Селена Гомес развълнува феновете със секси снимка (ВИДЕО)

На снимката, дело на фотографа Мерт Алас, 24-годишната звезда е само по кърпа и оскъдно бельо.

Good Morning by #selenagomez #sosexy #honey #love ❤️

Снимка, публикувана от 💄Official Yasmin Ghauri🌶💎 (@yasmin.ghauri) на %месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер ST

Американските медии коментират, че напоследък някогашното добро момиче на Холивуд вече е абсолютно непредсказуемо. „Скандалната" снимка идва малко след като звездата беше заснета в доста близки отношения с друг музикант - The Weeknd, който доскоро имаше връзка с близка приятелка на Селена - Бела Хадид.

Сайтът TMZ съобщи, че Селена и The Weeknd се срещат от декември, но искали романтичните им отношения да останат далеч от светлината на прожекторите.

E! News пък пише, че връзката на двамата музиканти не е никак неочаквана, тъй като The Weeknd открай време се възхищавал на таланта и красотата на Селена Гомес.

Селена Гомес се съблече за корицата на новия си албум (СНИМКИ)

Бившата половинка на The Weeknd явно не е приела добре новината за връзката на двамата, след като спря да следва в Instagram постовете на някогашната си приятелка Селена Гомес.

Бела Хадид и The Weeknd се срещаха близо две години. Двамата се разделиха през ноември, а причина за раздялата им била невъзможността да съгласуват натоварените си графици, довела до сериозно напрежение помежду им.

Още една звездна раздяла заради натоварени графици (ВИДЕО)

Селена Гомес също имаше трудна година. Младата звезда оповести в разгара на световното си турне "Revival", че си взима почивка от кариерата, за да се справи с паническите атаки и депресията. През 2015 г. Селена разкри, че се е подложила на химиотерапия, защото преди две години са й поставили диагноза лупус.

Още за Селена Гомес:

Автоимунно заболяване принуди Селена Гомес да си вземе почивка

Селена Гомес се съблече за GQ (СНИМКИ/ВИДЕО)

Селена Гомес счупи рекорд в Instagram (СНИМКИ)

Селена Гомес затвори устата на Джъстин Бийбър - той изтри акаунта си в Instagram

Селена Гомес е първата звезда със 100 милиона последователи в Instagram (СНИМКИ)