Шумен

Новопозарчанин изтегли 3600 лв. от намеренa дебитна карта

12 януари 2017 11:39

Новопозарчанин изтегли 3600 лв. от намеренa дебитна карта
© dariknews.bg  

Полицейски служители от районното управление в Нови пазар установиха мъж, който намерил чужда дебитна карта и изтеглил от нея над 3600 лева. Това съобщиха от полицията в Шумен.

Работата по случая започнала след подаден сигнал на 28 декември 2016 година от 68-годишна жена от Нови пазар.

Пред униформените тя разказала, че по време на коледните празници на гости в тях бил синът й и помогнал да разчисти ненужни вещи от дома. Изхвърлили ненужни вещи, между които попаднала и връхна дреха. В дрехата жената имала дебитна карта.

Като установила липсата й, както и това, че от картата са теглени различни суми подала сигнал в полицията. В резултат на предприетите действия извършителят С.Х./62г./ от Нови пазар е установен.

Изяснено било, че са извършени редица транзакции от различни атм усторйства на територията на Нови пазар и Шумен, като размерът на изтеглените суми бил 3668 лева. По-голямата част от сумата извършителят възстановил и предал доброволно. По случая е заведен заявителски материал.Напиши коментар

  • Име *:

    Полетата отбелязани със * са задължителни!
  • Коментар *:

  • Код за сигурност *:

    security code

    Въведи код:

Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

Условия за ползване на коментарите »

 

Руснак звъни на приятеля си в Новосибирск: - Как сте? - Ами добре сме. - Студено ли е при вас? - Е, нали знаеш, студено… Виж още