Поп иконата Мадона призна, че през цялата си кариера е търпяла неодобрение, въпреки професионалните си успехи.

Пред сп. "Харпърс базар" 58-годишната звезда споделя, че се чувства "потисната" и е уморена от критиките, че има връзки с много по-млади мъже - плод на двойни стандарти по полов признак.

Най-скандалните изказвания на звездите (ВИДЕО)

"Винаги съм се чувствала потисната", твърди Мадона. "До голяма степен това е, защото съм жена и отказвам да водя обикновен живот. Създадох много нестандартно семейство", казва още певицата.

"Имам любовници, които са с 30 години по-млади от мен. Това кара хората да се чувстват неудобно. Имам чувството, че всичко, което правя, създава неприятно чувство на околните", смята Мадона.

Известно е, че изпълнителката е имала романтична връзка с редица мъже, които не са навършили 30 години. Напоследък сред тях е африканският манекен Абубакар Сумаоро, а преди това актуални бяха - френският хореограф Браим Зайбат и холандският танцьор Тимор Стефенс.

Синът на Мадона не я иска заради начина й на живот

Мадона отбелязва също, че вижда сексизъм и във въпроса защо още не е слязла от сцената. "Питал ли е някой Пабло Пикасо защо, след като е на 80 години, не се откаже от рисуването? Не! Омръзна ми от този въпрос", отсича певицата.

Миналата година Мадона направи световно турне за последния си албум "Rebel Heart", а скоро ще режисира филма "Loved". Тя е автор на сценария - адаптация на романа "Невъзможните животи на Грета Уелс" за жена, която бива транспортирана на различни места за лечение на депресия.

Източник: БГНЕС