Кърджали

В Кърджали отличиха трима огнеборци в първия етап на конкурса „Пожарникар на годината”

10 януари 2017 16:11 | Автор: Павел Тенчев

В Кърджали отличиха трима огнеборци в първия етап на конкурса „Пожарникар на годината”

Трима огнеборци от Кърджалийско бяха определени като победители в първия етап на националния конкурс „пожарникар на годината” за 2016 година, съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР.

В категорията „Пожарникар на годината” – комплексен победител е началникът на районната служба в Джебел Росен Добрев.  В направление „Пожарогасителна и спасителна дейност”  спечели кандидатурата на Андрей Марангозов, началник на група в районната служба в Кърджали. В направление „Контролна дейност” победител е Танер Юсеин, младши инспектор в РС „ПБЗН”-Джебел. В категорията „Отличени в националния конкурс „Пожарникар на годината” е представена номинацията на Хайрие Мехмед, секретар на община Джебел. Четиримата, отличени в първия етап, ще бъдат предложени за награждаване и отличаване в заключителния национален етап на конкурса.

Победителите бяха селекционирани и определени от комисия, назначена със заповед на директора на РД „Пожарна безопасност и защита на населението”-Кърджали комисар Сергей Заимов.  С негова заповед всички отличени в първия етап на конкурса са наградени и с "писмена похвала". Церемонията по награждаването, домакин на която бе областния управител на Кърджали Илия Илиев, се състоя в една от залите на областната администрация.

 

 

 Напиши коментар

  • Име *:

    Полетата отбелязани със * са задължителни!
  • Коментар *:

  • Код за сигурност *:

    security code

    Въведи код:

Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

Условия за ползване на коментарите »

 

Македонец се кара на сина си: - Разбирам да имаш двойка по география - светът е голям, не можеш да го знаеш целия. Разбирам по… Виж още