5 типа хора, които не се страхуват от сняг и студ (ВИДЕО)
5 типа хора, които не се страхуват от сняг и студ (ВИДЕО) / Thinkstock/Getty Images

След поредица от дни, в които слушаме за минусови температури и кодове, опаковаме се като нинджи и пак едва дишаме от студ, когато нервно пишем статуси във фейсбук срещу институциите и природата, няма как да не се замислим дали има хора, които се радват на това положение. Има! Макар и на изчезване, налице са цели пет типа хора, които не само не се притесняват от студа и снега, ами намират и начини да се забавляват.

Първият тип наистина се е отправил към „Червената книга". Това е този човек, който иска да достави радост, да подари усмивка и щастие. Този тип се забавлява с децата си, кара шейна, впуска се битки със снежни топки, прави усмихнати снежни човеци, оставя на заснежената тераса купичка с хлебни трохички за птиците... Такива индивиди се намират и в далечна Северна Каролина- полицаи спретнаха истински празник за местните деца, като заедно с тях смело скочиха в преспите и „изрисуваха" снежни ангели.

Все още се намира и смелият тип, който не се страхува от падане. А от такива предпоставки изобилства всеки зимен сезон. Тези хора са от онази порода, които не просто не се страхуват да паднат и да станат за смях, а им доставя удоволствие да предприемат дори безумни, зимни приключения. Чудите се какви? Например да покарат велосипед в снега.

Има един особен тип хора, които обичат снега заради белия цвят и чистотата. Всички сме съгласни, че зимата е красива, особено гледана през прозореца. Тези странни птици обаче изпитват истинско удоволствие не просто да съзерцават искрящата белота, но и да вкарат в действие друго любимо занимание-чистенето. Има и ексцентрици, при които комбинацията е особено вдъхновяваща.

 

Едва ли има човек, който да отрече, че зимата предлага десетки възможности за спорт. Студеното време вече не е извинение да се отпуснем и да не поддържаме форма. Типът хора, които искат да спортуват навсякъде и по всяко време също не могат да се изплашат от малко сняг, а дори измислят и чудеса от изобретателност.

 

Имали ли сте приятел, който не само обожава предизвикателствата, но ги приема за въпрос на чест? Този тип също не се плаши от снега и всички зимни същества като ниски температури, оранжеви кодове, виелици и... снежни човеци. Приемането на всякакви предизвикателства, просто за спорта, си е доста рисковано.