Иво Русев : Натъжен съм от неяснотата около „Спартак”
Иво Русев : Натъжен съм от неяснотата около „Спартак” / Добри Атанасов
Иво Русев : Натъжен съм от неяснотата около „Спартак”
92005
Иво Русев : Натъжен съм от неяснотата около „Спартак”
  • Иво Русев : Натъжен съм от неяснотата около „Спартак”

Един от най-постоянните футболисти  и неизменен титуляр във ФК „Спартак” Вн Ивайло Русев сподели в интервю за „Морски гонг” по Дарик, че е много натъжен от неяснотата около клуба. Той, както и неговите съотборници следят новините в медиите около предстоящото обединение на ФК „Спартак” Вн със „Спартак” 1918, но никой досега не ги е информирал за повече подробности около бъдещето. Той се готви самостоятелно, както и някои от съиграчите му, но е притеснен от неяснотата, тъй като има нужда да играе.

„Натъжен съм от неяснотата около отбора. Никой нищо не ни казва. Нямаме никакви новини какво се случва. Не тренираме от много време. Знаете, че в първите дни на декември трябваше да играем мач с „Черноморец” Балчик , а и двубой за Купата. По обясними причини и двете срещи не се състояха.  Когато ни разпуснаха, не са ни казвали кога отново ще се съберем за старт на подготовката.  Трябва да се разбере дали ще има отбор. Ако няма да има такъв, трябва да търсим къде другаде да продължим да играем”, коментира Иво Русев.

„Все още не се оглеждам за друг отбор. Аз искам да се развивам и да играя. Ако не се получат нещата, ще трябва да се ориентирам някъде другаде”, каза още той.

Чуйте цялото интервю с Иво Русев в приложения звуков файл: