И това го има в България: Изписват новородена ромска принцеса с оркестър, купища пари и злато
И това го има в България: Изписват новородена ромска принцеса с оркестър, купища пари и злато / netinfo

Дни наред случаят с 13-годишната родилка от Сливен се превърна в една от най-коментираните теми в страната. Семейството на Златка и 15-годишния баща на детето й обяви, че се надява държавата да помогне на младата двойка с апартамент или поне с бебешко креватче.

Семейството на малкия Динко от Сливен иска подаръци от държавата - апартамент и креватче

Оказва се обаче, че монетата има две страни-семейството от Сливен, чакащо държавата да им подаде ръка, и многолюдна фамилия от Горна Оряховица, която показва публично разкоша, в който живее най-новият им член.

Видеото можете да видите тук

Видео, озаглавено „Изписване на принцеса Мелани", набира популярност в сайтовете за видео споделяне. Клипът, който проследява ритуала по изписването на новородено момиченце от ромски клан, има над 60 000 гледания.

Видеото започва с кадри, заснети с дрон, показващи огромен палат в Горна Оряховица. Къщата, която има размери на училище, не изглежда напълно завършена, но е цялата обкичена с разноцветни балони. Кадрите показват в детайли и всяка една от стаите в палата, дори и банята-всички обзаведени луксозно. По-подробно камерата се спира на отрупано с бебешки дрешки легло. Прави впечатление, че рокличките и блузките на бебето са обсипани с мъниста, пера, перлички и дантели. Един от акцентите във видеото е пищната маса, която очаква гостите на изписването.

В следващите кадри грейва авто паркът на фамилията и приятелите, сред които се открояват луксозни и скъпи возила. След това се появява танцуващото семейство на новородената принцеса. За доброто им настроение се грижи специално извикан оркестър. Малко по-късно колона от лъскави возила се отправя с надути клаксони от Горна Оряховица до болницата във Велико Търново, където е родено бебето.

Пристигайки пред родилното отделение, фамилията отново танцува под съпровода на оркестъра. През това време в болницата тече трескава подготовка за бляскавото изписване на принцеса Мелани-обличат бебето в розова дантелена рокличка, обсипана с камъчета, и го поставят в специално кошче.

Огромен златен синджир е последният детайл, който завършва тоалета на ромската принцеса за нейното първо появяване пред цялата фамилия. Прави впечатление, че родителите на момиченцето изглеждат изключително млади. Въпреки че е родила преди броени дни, майката изглежда в отлична форма, с перфектна фризура и бяла, къса рокля. Щастливият татко е със семпла риза и тъмни очила.

Многолюдното семейство с много радост посреща пред болницата най-малкия си член и отново танцуват пред болницата, докато през прозорците надничат любопитни лекари, сестри и пациенти.

След това колоната от автомобили се отправя обратно към палата. Родителите на бебето го поставят в креватчето, а щастливите роднини го обсипват с подаръци. Като част от ритуала, обсипват детето с едри банкноти-в левове и в евро.

В интернет циркулират и клипове от сватбата на младото семейство, която се провежда не в ресторант, а на... градския стадион в Павликени. Булката сменя няколко шикозни тоалета, а многолюдната фамилия танцува с развят български трибагреник. Бляскавата сватба бе отразена и от национални телевизии, а в репортажите гости споделят, че булката е „купена" за 100 000 лв. заради ненадминатата си красота.

Кейт и Уилям показаха новородената си дъщеря (ВИДЕО/СНИМКИ)

Изписването на ромската принцеса Мелани засенчи първата поява пред света на британската принцеса Шарлот. Дъщеричката на принц Уилям и херцогиня Катрин бе изписана с плетена бяла шапчица, увита в дантелен шал.