Разград

Тихомир Тодоров е първият кандидат за окръжен прокурор

2 януари 2017 10:21

Тихомир Тодоров е първият кандидат за окръжен прокурор
© Радка Минчева, архив  

Заместник окръжният прокурор Тихомир Тодоров е първият кандидат за овакантяващия се през февруари пост на ръководител на Окръжна прокуратура-Разград. Тодоров е подал своите документи в края на миналата година, срокът обаче още тече и евентуалните му конкуренти имат време до средата на януари.

Освен атестации за много добрата работата на Тодоров през последните години, към документацията е приложено и становище от прокурорите в Районна прокуратура-Разград, според които заместник окръжният прокурор притежава потенциал, енергия и възможности да заеме отговорния пост. Становището е подписано от заместник районния прокурор Веселин Якимов.

Тихомир Тодоров е завършил „Право“ във Висшия институт на МВР, 3 години е работил като инспектор в РДВР-Разград, 2 – в Окръжна следствена служба, от 19 години е прокурор – първо в Районна, след това в Окръжна прокуратура. Заместник окръжен прокурор е от 2010 г.

Конкурсът за поста „Административен ръководител на Окръжна прокуратура-Разград“ бе обявен на 13 декември 2016 г., тъй като на 14 февруари 2017 г. изтича вторият мандат на настоящия прокурорски шеф Огнян Дамянов, а според Закона за съдебната власт това е максимално разрешения брой мандати на подобен пост.Коментари

Коментирай

Подреди: Първите отгоре Последните отгоре

#39

до Димитрица - 06.01.2017 г. 00:30:12

Амчи ти нали си на 2-я етаж!Е,по- убава си от оная компетенциозната на 1-я етаж!Ама само по туй,по всичко друго много си приличате?А,и др.различие има,твоят вече не пее в хора, а нейният пее,пее,и още как,баш от първенците на Разград - перлата на Лудогорието!Ти,да видиш!Затуй, не мой по тоя показател да се мериш с тая лелка от 1-я етаж!

#38

Димитрица Бояджиева - 05.01.2017 г. 21:07:52

Не се отнася за мене туй дето са го написали всички критикуващи...
Аз съм красива, не злобея, не говоря цинизми и вулгарни думи, много съм компетенциозна. По всичко. А писачите са едни обикновенни завистливци на моята хубост, грациозност и ерудиция! Затуй - да си гледат работата.
Пък аз ще продължа да вземам 4000 лв. заплата на месец. Кой за каквото е учил.

#37

до 21 коментиращ - 05.01.2017 г. 18:26:00

Имам чувството,че коментара се отнася до високопарните служителки от хубавата съдебна сграда на площад Независимост?!Има и на 2-я,и на 3-я етаж,но най- атрактивни са от 1-я етаж!Особено там има невероятно нагли комплексарки,служителки,които дотолкова са забравили от къде са тръгнали,че се мислят за "Великия селски елит",че чак са смешни и жслки!Направо да се чуди човек от къде това самочувствие!Дали от "красивата им външност",от злоба или високомерие,или пък от абсолютното им невежество е това безобразно поведение...?Ами,най- добре при това поведение да се уведомят не местните,а цетрални медии и вестници,накоито въобще не ги интересува,на тези безобразни служителки,мъжете им дали сега са или са били някакви т.н."Велики първенци",било в съдебната или общинска или на др."височайша" длъжност! Не се страхувайте и не симълчете за тези безобразия!Никой не е вечен и никой не е недосегаем!Ако това се размирише извън Разград и областта,да видим дали нямада им припари под краката на тези кухи лелки - служителки!

#36

Иван стойчев - 04.01.2017 г. 20:38:14

Ще му бутна още мъничко кво сега

#35

Пенчикова - 04.01.2017 г. 20:36:09

Той повече пари взе от хората а мен ме освободиха и тоз обвини другия и то за кво за измислените им лафове и чаоооо от сградата ама те с другия са още на работа и Бенките им също е и няма да стане неговата ВСС ще ги нарита боклуци

#34

до 12 - 04.01.2017 г. 20:26:38

Извинете… да Ви попитам:
- Селското Ви държание вродено ли е или сте го прехванали от "ВИП" обществото в което си мислите че сте?
И сервитьорите сме хора, имаш нещо против ли? Злоба има за всички, но при Вас май е в излишък.

#33

дознателка - 04.01.2017 г. 19:25:07

честит имен ден Тишооооо дано ти да спечелиш а не Сезгито Османов

#32

ЕЙЙЙЙ - 04.01.2017 г. 11:44:35

ЕЙ МАЛОУМНИЦИ! ВСИЧКИТЕ СТЕ СЛУЖИТЕЛИ В СЪДА ОЧЕВИДНО, НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ ТОЛКОВА НИСКО ДА ПАДАТЕ И ПЛЮЕТЕ??? ЗА ТОВА ЩЕ СИ ОСТАНЕТЕ НИСКО ДОЛУ ГОВЕДАААА

#31

Тишко - 03.01.2017 г. 23:26:19

Ти пък си много умен като си взел да четеш и коментираш тука кой е доволен и кой не е. Ако беше над нивото на тези, които коментират щеше да отминеш това, а не да философстваш. А кой каквото си е заслужил така или иначе ще си го получи. И една малка част от това да е вярно значи има основание да се пише.

#30

доволен - недоволен, все тая - 03.01.2017 г. 21:23:54

То да си тъп и прост на днешно време, си е удар в десятката! Винаги съм бил контра на такива „самодостатъчни”и „кухи”същества, разочаровани, недоволни от как са се родили. Крякането, неадекватните ви коментари са отвратителни. Наистина сте се взели на сериозно и коментирате по такъв "достоен" начин, както само вие си знаете и можете. Който и да е кандидата, откъдето и да е, какъв е, що е, за вас винаги ще е без значение. Просто имате нужда да си начешете езиците, така, че все такива позитивни и добри хора бъдете, пък дано някой ден чуете същите тези "добри думи" и за вас, но.. се съмнявам, че такъв повод ще имате.

Напиши коментар

  • Име *:

    Полетата отбелязани със * са задължителни!
  • Коментар *:

  • Код за сигурност *:

    security code

    Въведи код:

Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

Условия за ползване на коментарите »

 

Руснак звъни на приятеля си в Новосибирск: - Как сте? - Ами добре сме. - Студено ли е при вас? - Е, нали знаеш, студено… Виж още