Кметът на Кърджали Хасан Азис назначи трима нови свои заместници
Кметът на Кърджали Хасан Азис назначи трима нови свои заместници / netinfo

Трима нови заместник кметове назначи днес кметът на Кърджали инж. Хасан Азис, съобщиха от пресцентъра на общинската администрация. Това са Мюмюн Али, инж.Катя Митовска и Веселина Тихомирова. Досегашните заместници на кърджалийския градоначалник Иван Велев и Елисавета Кехайова са освободени от длъжност.

Мюмюн Али ще отговаря за ресор„Общинска собственост и икономическо развитие“. Той е роден на 31 юли 1983г. Бакалавър по агротехнологии от Земеделски колеж Пловдив, предстои дипломирането му като магистър по стопанско управление. Занимавал се е с частен бизнес, трети мандат кмет на с.Люляково.

Инж.Катя Митовска, досегашен главен инженер на общината и началник отдел „Инвеститорски контрол и строителство“, поема ресор “ Строителство и териториално развитие“. Родена на 28.06.1963 год. Завършила  е строителния техникум в Кърджали, и е магистър - строителен инженер ,  специалност - Промишлено и гражданско строителство – конструкции. Работила е в Областно пътно управление, а от 2004 година работи в община Кърджали.

 

Веселина Тихомирова  оглави ресор  „Хуманитарни дейности“. Родена на 5 юни 1981г. в Крумовград.Завършила е предучилищна и начална педагогика в ПУ“Паисий Хилендарски“ филиал „Любен Каравелов“, магистър по психология на социалните дейности. Работила е 8 години като детска учителка в детска градина“Чайка“- Кърджали, от 2012 г. е директор на ДГ “Щастие“ в кв.“Веселчане“.