Млада жена е убита в село Куртово Конаре, няма задържан
Млада жена е убита в село Куртово Конаре, няма задържан / снимки: Фейсбук
Млада жена е намерена убита в село Куртово Конаре
91887
Млада жена е намерена убита в село Куртово Конаре
  • Млада жена е намерена убита в село Куртово Конаре

Към момента няма задържан за убийството от тази нощ на 26-годишната Милена Динова в близкото до Пловдив село Куртово Конаре. Това съобщи за Дарик зам. окръжният прокурор на Пловдив Галина Андреева. По думите й, разследващите работят по всички възможни версии, назначена е и съдебно-медицинска ескпертиза за изнясняване на причините за смъртта на младата жена.

26-годишната Милена е намерена около полунощ в близост до дома, в който живеела, след като не се появила на обичайното място, откъдето тръгвала за работа. Тя е трябвало да бъде нощна смяна в месарска фирма в съседното Ново село. По тялото на момичето са открити следи от насилие, каза още Галина Андреева.

Незабавно след получаване на сигнала, е бил сформиран екип от разследващи от ОД на МВР - Пловдив и Главна дирекция „Национална полиция".

Милена Динева живеела в Куртово Конаре с приятеля си Илиян Рангелов от близо 2 години.

Млада жена е убита в село Куртово Конаре няма задържан
netinfo
Тя самата е от Ново село, където е работела заедно с брат си. Момичето има и сестра. Майка им работи и живее в Гърция. Според публикации в социалните мрежи, Милена е празнувала Коледа заедно с приятеля си, за когото е била сгодена.

Местните са потресени от зловещото убийство на младата жена.

По случая в Окръжна прокуратура - Пловдив е образувано досъдебно производство.