Любов по Коледа: Дженифър Лопес и Дрейк имат връзка
Любов по Коледа: Дженифър Лопес и Дрейк имат връзка / Guliver/Getty Images

Дженифър Лопес изглежда си подари нов млад любовник за Коледа - канадския певец Дрейк, съобщи в. "Мирър". Говори се, че Риана, предишната любима на Дрейк, "е много нещастна".

Слуховете за връзката на Дрейк и Дженифър Лопес започнаха още когато латино дивата качи снимка как двамата са се сгушили след един от концертите й в Лас Вегас миналата седмица. Всъщност тогава Дрейк изгледа не един, а два нейни спектакъла в "Планет Холивуд". Сега изглежда двамата вече не крият, че са близки, макар и първоначално да казваха, че "само записват музика" заедно.

Топ 10 на знаменитостите с най-много звездни любовници (СНИМКИ)

Look who rolled up to my show tonight to say hi!! @champagnepapi #lovehim #jlovegas #ALLIHAVE

Снимка, публикувана от Jennifer Lopez (@jlo) на %месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер ST

Разликата между Дженифър Лопес и Дрейк е 17 години - той е на 30, а тя на 47.

"Джен и Дрейк се опитаха на държат флирта си далече от чуждите погледи, като казаха, че само работят заедно. Истината е, че са двойка" - разкри техен близък пред в. "Сън", като обясни, че те излизат заедно от няколко седмици. - Разликата във възрастта не ги притеснява. Те се забавляват заедно и само това има значение".

Всичко може да е прекрасно за новата двойка, но Риана изглежда не е доволна, че Дрейк е намерил щастието. Риана и Дрейк се събират и разделят от няколко години. За последен път сложиха край на връзката си през октомври.

След целувката с Джей Ло: Марк Антъни се разделя със съпругата си (СНИМКИ)

"Близки на Риана казват, че тя никак не е доволна от тази история" - добави същият човек. - Джен е сред колегите, с които е в приятелски отношения, и затова още повече се изненада".

Дженифър Лопес се раздели от танцьора Каспар Смарт през лятото след четиригодишна връзка.

Източник: БТА