Младеж е наръган с нож в столичен мол
Младеж е наръган с нож в столичен мол / DarikNews.bg, архив
Младеж е наръган с нож в столичен мол
91841
Младеж е наръган с нож в столичен мол
  • Младеж е наръган с нож в столичен мол

19-годишен беше наръган в столичния мол на бул. "Александър Стамболийски".

По първоначална информация младежът, който е с арабско име, е влязал в един от магазините и се е опитал да открадне блуза. Тогава охранителят на магазина го спира. 19-годишният се е опитал да удари със стол охраната, който от своя страна е извадил нож и го е ранил.

Тази версия обаче не се потвърди от свидетел на случилото се, който разказа пред Дарик, че момчето е било с жена. И двамата са говорили чист български и били българи. Той е бил с блуза в ръка, а жената я е плащала. Охранителят обаче решил, че момчето краде блузата. Хванал го и започнал да му нанася удари, след което го завлякъл в стаичка зад магазина, за да го отведе до друг магазин, където продължил да го бие и да го рита. Охранителят извадил остър предмет и наръгал момчето.

Свидетелят разказа пред Дарик, че битото момче има рана на крака, имало е изключително много кръв и той веднага е бил откаран в болница.

От Пирогов пък заявиха, че момчето е с рани в областта на гръдния кош. Засегнат е и белият му дроб. В момента той е без опасност за живота.