Нападнаха и обраха мъж в Нова Загора
Нападнаха и обраха мъж в Нова Загора / DarikNews.bg, архив

56- годишен мъж от Нова Загора е бил нападнат и ограбен, съобщиха от ОДМВР Сливен. Деянието е извършено на 17 декември около 18.30 часа. Той е бил нападнат в гръб и му е отнета чанта с лични документи и други вещи.

В Сливен е обран павилион и заведение в кв. „Сини камъни". Кражбата е извършена за времето от 15,00 часа на 17 декември до 03,24 часа на 18 декември. Неизвестен извършител е взломил катинар и алуминиева врата на павилион за продажба на захарни и тютюневи изделия. Откраднати са неустановено количество цигари от различен вид и марка, лотарийни билети и др. Нанесената щета в процес на уточняване.

За времето между 00,45 и 10,10 часа на 18 декември неизвестен извършител е проникнал в заведение през отключена врата. Отворил е метална касса и е извършил кражба на 3900 лв.

Златни накити и 200 лева са откраднати от жилище в Нова Загора. Кражбата е извършена за времето от 07,40 до 19,00 часа на 15 декември. Неизвестен засега извършител след като е използвал подбран или подправен ключ е проникнал в жилището и е извършил деянието.

По случаите са образувани досъдебни производства.