Отчетно-изборно събрание на Български Червен кръст - „Тунджа
Отчетно-изборно събрание на Български Червен кръст - „Тунджа / община Тунджа

БЧК- Тунджа проведе отчетно-изборно събрание. Гости на заседанието бяха инж. Митко Филипов - директор на секретариата на Областния съвет на БЧК, д-р Антоанета Антонова - председател на Областния съвет на БЧК и Таня Даскалова - член на Областния съвет на БЧК.

Съвместната работа между БЧК-Ямбол и община Тунджа по различни програми, проекти и инициативи са много добър пример за успешно постигане на общите цели за намаляване на уязвимостта и социалното изключване сред най-нуждаещите се лица и семейства, около това се обидениха участниците.

Председателят на общинската организация на БЧК „Тунджа" Станчо Ставрев направи подробен отчет за дейността на организацията за периода 2013-2016 година.

Общото събрание прие отчетния доклад и даде много добра оценка за работата на организацията, след което се премина към избор на ново ръководство, насоки за работата за периода 2017-2020 година и план за работата за 2017 година.

За председател на общинската организация на БЧК „Тунджа" бе избран Станчо Ставрев, а за заместник председател - Цветанка Алексиева. Членове на общинското ръководство на БЧК „Тунджа" са: Силва Иванова, Йордан Колев и Владимир Стоев.

Беше избрана и нова структура на общинската контролна комисия на БЧК „Тунджа", в състав - Елка Гьорина, Татяна Стоянова и Таня Джеджева.