Стартира Buba Play - първото в България мобилно видео приложение за деца
Стартира Buba Play - първото в България мобилно видео приложение за деца / netinfo

Стартира първото в България мобилно видео приложение, изцяло посветено на децата - Buba Play. За първи път у нас то събира на едно място любимите детски телевизионни канали, които могат да бъдат гледани в реално време, както и селекция от над 500 часа детски анимационни филми и сериали. Портфолиото от телевизионни програми включва такива, подходящи за деца от 0 до 14 г. , от Baby TV за най-малките, през Disney Junior и Fix & Foxi до Cartoon Network и Disney Channel. Филмите, сериалите и песничките включват едни от най-обичаните заглавия като Пчеличката Мая, Пипи Дългото Чорапче, Астерикс, Тарзан, Костенурката Сами, Овцата Шон, Жълтурко и още любими за децата продукции, които постоянно се обновяват.

Цялото съдържание на Buba Play е подбрано много внимателно, така че да удоволетвори не само интереса и очакванията на най-малките, но и да осигури спокойствието на родителите относно качеството на продукциите, до които имат достъп децата им. Използвайки Buba Play те не могат да попаднат на неподходящо за възрастта им съдържание, както това би могло да стане чрез други интернет платформи.

Дизайнът, функционалностите на приложението и подредбата на съдържанието в него са съобразени изцяло с навиците на децата при използване на мобилни устройства. Големият опит в разработването на мобилни приложения и в подбора на телевизионно и видео съдържание, който създателите на Buba Play имат определя лекотата, с която децата се ориентират и подбират предпочитаните от тях заглавия.

„Създадохме с голям ентусиазъм и много любопитство този проект и вярваме в успеха му. Buba Play е мобилната алтернатива, която позволява на родителите да осигурят качествено забавление на децата си във всеки един момент не само вкъщи, но и извън дома.", споделя Маринела Димитрова, инвеститор в Buba Paly.

За да бъде максимално достъпнo до потребителите приложението е рaзработено като мултискрийн за двете водещи платформи iOS и Android, както и за двата основни типа мобилни устройства - смартфони и таблети.

Всеки, инсталирал за първи път Buba Play, получава свободен достъп до пълното му съдържание до края на годината. Приложението разполага със специално разработен родителски контрол върху плащанията, което добавя още сигурност и спокойствие при използването му. Различните абонаменти за мултискрийн са лесно достъпни и могат да се видят и на www.bubaplay.bg. Актуална информация и новини за Buba Play, може да видите и на Facebook страницата на приложението.