Новините на NOVA в информационен телетон Заедно за Хитрино
Новините на NOVA в информационен телетон Заедно за Хитрино / netinfo

NOVA се присъединява към националната дарителската кампания на Българския червен кръст за събиране на средства за Хитрино. С информационен телетон "Заедно за Хитрино" Новините на NOVA ще подкрепят инициативата в деня на траура, всички лица и репортерите на NOVA застават зад каузата.

Студиото с водещ Ани Салич започва точно в 20:00 ч., Миролюба Бенатова и Мария Йотова ще се включат със свидетелски разкази, а Ники Дойнов ще предава на живо от Хитрино, където ще се срещне с хората, за да чуе какви са тревогите и нуждите им в първия ден след трагедията.

Лицата на NOVA, известни български граждани и любими звезди от ефира на медията, призоват българите да се обединят в труден момент и да помогнат на нуждаещите се, защото след шока и мъката за жертвите е време всички заедно да подкрепим нуждаещите се.

Желаещите да помогнат могат да го направят със SMS на телефон 1466. Стойността на един SMS е 1 лев.

"Отново сме заедно, за да се обединяваме и да помагаме. Защото хората от този регион в момента имат нужда не само от протегната ръка, но и от реална помощ", сподели председателят на БЧК Христо Григоров пред NOVA.

Има и дарителска сметка, на която може да се превеждат средства за пострадалото село:

IBAN: BG64UNCR 76301078660913
BIC: UNCRBGSF

България се обединява в помощ на засегнатите. Бъдете част от кампанията "Заедно за Хитрино" и информационния телетон - утре вечер в 20.00 ч. по NOVA.