5 г. празнува с концерт в с. Добрич НЧ Нов път 2011
5 г. празнува с концерт в с. Добрич НЧ Нов път 2011 / Дарик радио, Хасково

5-годишнината си отбеляза с празничен концерт днес едно от най-младите читалища в община Димитровград- "Нов път 2011", с. Добрич. В читалищния салон на селото се представиха всички самодейни колективи, които работят: групата за автентичен фолклор, детската фолклорна група "Добричанче", танцов клуб "Настроение", групата за народни обичаи, кръжокът по театрално майсторство. За многобройните им успехи от различни конкурси и фестивали през 5-те години свидетелстват грамоти, дипломи, медали и отличия, подредени в мобилна изложба във фоайето на салона.

5 г празнува с концерт в с Добрич НЧ Нов път 2011
netinfo

Концертът откри групата за автентичен фолклор, която е и първата в новото читалище. То е създадено на 20 декември 2011 г. от 66 учредители. Днес от настоятелството не пропуснаха да благодарят на всички, съдействали за осъществяването на различни инициативи и дейността му, за откриване на библиотеката, която има над 60 читатели, голяма част от които деца и младежи.

5 г празнува с концерт в с Добрич НЧ Нов път 2011
netinfo

Зад всяко постижение на читалищните колективи стоят огромен труд, много ентусиазъм и родолюбие, категорични са от НЧ „Нов път 2011“. С торта, „Многая лета“ и пожелания за още успехи завърши празничният концерт.

5 г празнува с концерт в с Добрич НЧ Нов път 2011
netinfo

Чуйте още в звукова картина.