Подкрепете Приморско за годишните награди в туризма
Подкрепете Приморско за годишните награди в туризма / netinfo

Община Приморско е номинирана за Годишните награди в туризма за 2016 г., организирани от Министерство на туризма. Морската община ще се състезава в категориите - „Туристическа атракция/обект", „Община на 2016 за морски туризъм" и „Община на 2016 за културно-исторически туризъм".
Международния фолклорен фестивал „Атлиманска огърлица", ще се състезава в категория „Туристическо събитие".
След спечеления преди седмица приз в категория „Културно-исторически туризъм" на Балканските награди за туристическа индустрия / BALKAN AWARDS FOR TOURISM INDUSTRY 2016/, община Приморско отново е номинирана и участва в надпреварата за годишните награди в туризма.
Гласуването е онлайн и всеки, който желае Приморско да е първенец в престижната надпревара, може да даде своя глас за морския град.
Гласуването за Годишните награди в туризма за 2016 г. става в сайта на Министерство на туризма - http://www.tourism.government.bg . Ето и линкове към категориите, в които е номинирана община Приморско.
„Туристическа атракция/обект" - http://tourismawards.bg
„Община на 2016 за морски туризъм" - http://tourismawards.bg
„Община на 2016 за културно-исторически туризъм" - http://tourismawards.bg
Международния фолклорен фестивал „Атлиманска огърлица" - „Туристическо събитие" - http://tourismawards.bg
Онлайн гласуването ще приключи на 18 декември, а победителите в отделните категории ще бъдат обявени на специална церемония в края на месеца.
Целта на конкурса е да насърчи развитието на българския туризъм чрез популяризиране на туристическите обекти и дестинации, повишаване на конкурентоспособността и качеството на туристическата услуга. Конкурсът ще стимулира също така и въвеждането на иновативни практики в отрасъла с цел постигане на по-висока ефективност в предлагането на туристическите услуги. Идеята е всяка година надпреварата да даде възможност на участниците в индустрията да участват активно и така да получават заслужена оценка за своите усилия в представянето и подобряването на българския туристически продукт.