Спас Натов: Радва ме промяната към добро в играта ни
Спас Натов: Радва ме промяната към добро в играта ни / Добри Атанасов

"Надявам се да е започнала серията на „Черно море Тича”, но с две поредни победи не сме направили нещо велико”, коментира в интервю наставникът на варненци Спас Натов.

„По-хубавото е, че се старахме да играем добре и агресивно. По-скоро ме радва малката промяна към добро в играта ни. Според мен играем добре и навън, и вкъщи. т.е имахме добри моменти, но в същото време и като домакин, и като гост, направихме слаби мачове – в Ботевград срещу „Балкан” и във Варна срещу „Академик Бултекс”. Вкъщи всичко е от настройката и според мен сега трябва да се възползваме от хубавата вълна в настроението и желанието за изява". допълни преди срещата от 9-тия кръг на НБЛ между "Черно море Тича" и "Спартак" /Плевен/ наставникът на варненския тим Спас Натов.

"Познаваме много добре „Спартак” /Плевен/. Те са добър отбор, взеха хубави победи, победиха и „Лукойл Академик”. Всички знаем, че борбата и стрелбата от тройката са им много силни и доминират в това отношение", коментира още специалистът.

"От тази седмица контузените Веселин Георгиев и Филип Дедийер тренират с отбора, но още нямат достатъчно игрова практика, за да кажа със сигурност, че ще играят. Те ще бъдат в отбора, но дали ще получат шанс тази или следващата седмица – не знам. Зависи от това доколко са здрави двамата, каза още Натов.”

Срещата между "Черно море Тича" и "Спартак" /Плевен/ е в събота /10 декември/ от 17:00 часа в зала "Христо Борисов".