Джесика Алба разкри няколко тайни от живота си. Актрисата даде интервю за австралийското издание на списане Women's Health. В него тя сподели, че има няколко правила, що се отнася до начина ѝ на живот.

Джесика Алба - холивудската красавица с бизнес за милиони (СНИМКИ)

Джесика Алба показа ослепителна фигура по бански (СНИМКИ)

"Много обичам да ходя на фитнес с група от приятели. Това ме мотивира повече, а ми е по-забавно", разказа тя пред списанието.

Jessica Alba auf dem Women's Health Cover . Source:@womenshealth #promi #celebrity #jessicaalba #beauty #wow #latina #swimwear #cover #slay #womenshealth #hottie #magazine #magazinecover #hollywood #actress

Снимка, публикувана от @promistorytellersofficial на %месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер ST

Друго нейно правило е, че човек трябва да си знае приоритетите.

Джесика Алба помага на хората да водят сигурен и здравословен живот

"След като родих, осъзнах какво е наистина важно - не само в личния ми живот, но и в кариерата ми. Веднъж осъзнала какво искам, аз се чувствам по-спокойна.Така се радвам на живота много повече", сподели Джесика Алба.

В заключение актрисата добави: "Човек се учи, докато е жив".

Джесика Алба - най-богатата самоиздигнала се жена в САЩ

Красавицата е не само преуспяла актриса, тя е изключително успешна бизнесдама. Със състоянието си от 200 млн. долара миналата година Джесика оглави класацията на списание Forbes за най-богатата самоиздигнала се жена в САЩ.

Тя притежава от 15 до 20% от „Онест къмпани", която произвежда и продава екологични и биологични бебешки продукти - пелени, матернизирани млека, оборудване за хранене, продукти за баня и тяло.

You guys have to peep my holiday gift guide faves @hintd

Снимка, публикувана от Jessica Alba (@jessicaalba) на %месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер ST