Къде няма да има вода в София на 8 декември?
Къде няма да има вода в София на 8 декември? / netinfo

На 8 декември 2016 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на бул. „Тодор Александров" , Център, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 20:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
бул. „Александър Стамболийски", бул. „Тодор Александров", ул. „Княз Борис I", площад „Света Неделя"

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Тодор Александров" ъгъла с ул. „Княз Борис I".

На 8 декември 2016 г. (четвъртък), във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Димитър Чинтулов" , кв. „Горна баня", се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
ул."Димитър Чинтулов", ул. „Бойчо Бойчев", ул. 639

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул."Димитър Чинтулов"№3 .

На 8 декември 2016 г. (четвъртък), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Плана планина" с. Железница, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
по ул. „Плана планина" от ул. „Здравец" до ул. „Плана планина"
ул. „Ленище", ул. „Лева река"
по ул. „Водена" от ул. „Плана планина" до ул. „Лозенска планина"

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Плана планина" ъгъла с ул. „Лева река" .

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода" живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.
Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството.
"Софийска вода" АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!