Иванка Тръмп напуска Ню Йорк, мести се във Вашингтон
Иванка Тръмп напуска Ню Йорк, мести се във Вашингтон / Guliver/Getty Images

Иванка Тръмп, „детето-чудо" на избрания президент на САЩ Доналд Тръмп, е решила да се премести заедно с децата и съпруга си Джаред Кушнър от Ню Йорк във Вашингтон, съобщи CNN.

Иванка - абсолютното оръжие на Доналд Тръмп (СНИМКИ)

Иванка и Джаред вече си търсят жилище в американската столица, като се говори, че преместването им ще стане след 20 януари, когато Доналд Тръмп официално ще встъпи в длъжност.

Новото първо семейство на САЩ: Три брака, пет деца и осем внуци (СНИМКИ)

Иванка Тръмп напуска Ню Йорк мести се във Вашингтон
netinfo
Иванка Тръмп е наричана „любимата дъщеря на Доналд Тръмп" и „и най-ефикасното му оръжие". Завършила икономика, Иванка е бизнесдама, която създаде марка с нейното име за дрехи и аксесоари и интернет сайт, в който да дава съвети на работещите жени.

Златна гривна на Иванка Тръмп разпали дебати в интернет (СНИМКИ)

Бляскава и елегантна, тя е майка на три малки деца, омъжена за мъж, заради когото прие юдаизма. Иванка е вицепрезидент, отговарящ за развитието и придобиванията на компанията на баща си - "Тръмп Организейшън".

Иванка Тръмп напуска Ню Йорк мести се във Вашингтон
netinfo
Съпругът й Джаред Кушнър не заема никакъв официален пост, освен че фигурира, заедно с три от децата на Тръмп, в екипа му по предаване на властта, който подготвя идването на новия президент във Вашингтон.

Джаред Кушнър - сивият кардинал на клана Тръмп (СНИМКИ)

Но според американски медии влиянието на Кушнър върху Тръмп не е за подценяване. Някои дори твърдят, че съпругът на Иванка се подготвя за бляскаво бъдеще в политиката.

Съпругата на милиардера - родената в Словения бивша манекенка Мелания, и синът им засега остават в Ню Йорк - поне до края на настоящата учебна година, така че Барън да не прекъсва обучението си.

Доналд Тръмп отива сам в Белия дом, засега